tisdag 22 oktober 2013

Tisdag...


Vad ska jag hitta på att skriva om idag då?? Ibland blir jag helt tom i huvudet och vissa dagar händer det inte ett skit. Har känt mig lite seg och låg idag... Allt det osäkra som väntar och lite understimulans gör nog sitt. I morgon åker Benny till Moskva för match i Europa League och blir borta till måndag eftersom det sen är bortamatch mot Lillestrøm. Som tur är kommer min fina vän Malin upp över helgen! Ska bli så mysigt att få träffa henne och ha flera dagar tillsammans, vi har lite att ta igen!!!

2 kommentarer:

  1. Härlig att ha mys framför sig:)
    Ibland vet jag absolut inte heller vad jag ska blogga om. Som du skriver händer inte ett skit:)
    Ganska ofta faktiskt, haha!

    SvaraRadera
  2. Äntligen verkar det tekniska funka här! Så nu skickar jag massor av kramar från mitt rum i Ein Karem till dig min kära dotter och till mina söta Elin och Elsa Dolly! mamma

    SvaraRadera