torsdag 17 oktober 2013

Stolt mamma!

Jag blev stolt som en tupp idag på föräldrar samtalet! Elsa utvecklas till att bli en underbar liten människa. Hon har kommit långt i språket och kommit in jätte bra i gruppen, tar gärna hand om dom mindre och visar stor känsla för empati och omsorg. Hon tar andra barn med i leken, älskar att vara ute och blir mer och mer självständig. Min underbara tjej! Det enda som inte var till det positiva var att vi ska flytta, alla på dagis vill ha Elsa kvar! Uff, det känns faktiskt riktigt sorgligt och jag var, trots de fina orden, lite nedstämd när jag åkte därifrån. Den här flytten kommer bli mer jobbig än jag väntat mig....

Snart tre år. Vår underbara guldklimp i sin fina norska mariusgenser!!!

1 kommentar:

  1. Förstår din känsla...verkligen. Det blir svårt även för Elsa Dolly, men som tur är är hon så trygg, har en sådan fin och stabil grund att stå på så hon kommer att klara sig bra. Ge henne en BAMSEKRAM från en stolt mormor <3<3<3 mamma

    SvaraRadera