söndag 4 november 2012

Söndagsmys!

Dagen börjar förstås med mys i soffan!
Jag är kanske lite tjatig men med är verkligen sååå mysigt att vara tillsammans med sina nära! Idag har vi haft en härlig söndag. Vet inte om jag sagt det förut men här i Norge är allting stängt på söndagarna, till och med mataffärerna håller stängt, men som tur är håller Norges hyggligaste butik/café Budeia öppet och vi är trogna kunder. Nästan varje söndag kan ni hittas oss på detta underbara ställe där vi fikar tittar på fina saker och pratar med den underbara ägaren Laila. Klart att vi ville visa farmor vårt lilla smultronställe!
Idag satt vi på det fina loftet som verkligen börjar bli fint. Kaffe och kanelsnurra med vaniljsås i!
Dom har fått in massa fina saker till julen 
Sen finns det såklart en massa annat fint också!
Ägarinnan själv med en av medhjälparna, Laila med passande förkläder

Nu ska vi snart laga en riktigt härlig söndags middag. Reninnerfilé  med potatisgratäng, svampsås och sallad. Till detta ett gott glas rött vin! Önskar er alla en trevlig söndagskväll!

3 kommentarer:

  1. Kjempefin blogg du har, Agnes. Kjempehyggelig med besøk av dere på søndager. Trofaste stamgjester som vi setter stor pris på. Kram, Budeia:))

    SvaraRadera
  2. Låter lite som våran ö, fast här håller caféer och butiker stängt men någon mataffär har öppet istället. Men söndag är ju en riktig fika-dag :) trevlig söndag till er med!

    SvaraRadera