tisdag 13 november 2012

Jobb...

Det är en hel del jobb för mig denna vecka, vilket verkligen känns skönt efter att i nästa två veckor bara varit hemma. Och idag fick jag äran att skylta om lite i butiken och jag måste säga att jag känner mig riktigt nöjd, hoppas dom inte ändrar på allt i morgon... Det har kommit in såå mycket fint till julen och jag får verkligen bita mig i fingrarna för att inte handla de söta klänningarna till Elsa, men en blir det nog helt säkert. Kom gärna in och se själva! Nu ska vi bara ta det lugnt och äta en god middag!

4 kommentarer:

  1. Ser ut att ha skyltat fint och kläderna med såg fina ut.

    SvaraRadera
  2. Ser jättefint ut! Minns hur roligt jag tyckte det var att skylta i bokhandeln! Kanske momo kan få bjuda på julklänningen? KRAMKRAM mamma

    SvaraRadera