fredag 30 november 2012

Skinkmackan!

Varje år runt första advent fyller Elsa kusin Astrid år, ja hon fyller den 30 november men i samband med detta är det alltid fest och då serveras alltid den första skinkmackan. Åh, vad den smakar gott!! Tillsammans med hemmagjord senap är det som en dröm! Vi har just kommit hem från en jätte härlig och trevlig fest och givetvis är det extra kul att få träffa alla som vi inte sett på flera månader. Elsa var så glad hela tiden och lekte med sina kusiner som älskar att ha oss tillbaka. Och vilken dag hon har haft! I morse körde jag henne till farmor och hela dagen har dom varit tillsammans, badat och bara myst med varandra. Jag är så glad att Elsa är så trygg och man verkligen ser på henne hur kul hon tycker det är att vara hemma med familjen. Jag älskar verkligen att vara hemma! Min älskling Benny sitter just nu i bilen på väg hem och jag misstänker att han kommer under natten även om jag förbjudit honom att köra hela vägen, men jag vet att han kör försiktigt. Snart är vi tillsammans igen, underbart!!!
Vilken stor familj vi har!! Helt underbart
Födelsedagsbarnet! Finaste Astrid
Två av mina snygga syskon! Ammi och Tobbe 
När vi kom hem stod snögubben och välkomnade oss hem, Vinter har kommit hit nu också!

1 kommentar:

  1. Deilig med snø! Blir ekstra julestemning av det :) vi venter på snø her i Tromsø...

    SvaraRadera