måndag 26 november 2012

Finalhelgen!

Vet nästan inte vart jag ska börja efter en helg som denna. Glädje har verkligen blandats med sorg och besvikelse. Det blev inte riktigt som vi hade tänkt oss och just nu känner jag mig tom i hela kroppen. TIL som vi alla trodde skulle ta hem guldet förlorade efter en oerhört spännande match som till slut avgjordes på straffar. TIL var helt klart det bättre laget men hade svårt att få bollen in i mål. Benny var jätte bra och räddade även en straff men tyvärr räckte det inte hela vägen. Jag känner verkligen med killarna som givetvis var besvikna och ledsna! Samtidig är jag så glad över att Benny fick stå och är sååå stolt över honom, du vet att jag älskar dig mest av allt! Stämningen på Ullevaal var helt otrolig med närmare 25 000 på läktaren, den största matchen jag någonsin varit med på och något jag sent kommer att glömma. Tillsammans med familj och vänner försökte vi heja fram laget och alla blev nog både snopna och ledsna när den sista straffen var lagd, det kändes så orättvist. Nu ligger jag i mitt gamla flickrum hemma i Stockholm och försöker smälta helgens alla intryck, TIl-sången ekar i mitt huvud...Här kommer lite bilder från en helg full med blandade känslor.

Helgen började hos fina Silje, Casper och Lukas.
Elsa tyckte det var så kul att träffa sina kompisar igen
Filippo och Sjöis kom till spelarhotellet för att ladda upp. Bästa supportrarna!
Mys på hotellet!
Matchdag, vi laddar med en stadig frukost! 
Resten av familjen samlas utanför Ullevaal!
Snart dags för avspark... (Foto: Torgrim Rath Olsen)1 kommentar: