tisdag 27 november 2012

Första dagarna...

Dom första dagarna hemma är alltid lika speciella. Man njuter över att vara hemma, samtidigt blir det som en urladdning och jag blir trött och hängig. Det är som om hela jag kopplar av. Den första dagen är mest speciell  och man vill inte att den ska ta slut. Det är dagen då man har allt framför sig och man ser fram emot alla veckor som ligger framför en. Igår satt  jag uppe alldeles för länge även om jag var dödstrött just av den anledningen, jag ville inte att dagen skulle ta slut. Vi har tagit det ganska lugnt men idag tog vi en liten tur upp till Öppna förskolan och det var så härligt att få träffa Pia och Lena igen. Sen har några av Elsas kusiner tittat förbi och i kväll var vi hos Familjen Guterstam på lite middag. Känns helt underbart att ha alla nära igen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar