måndag 5 november 2012

Max och Maja


Min mamma är expert på att hitta bra böcker till Elsa och ända sen hon föddes har hon fått böcker av mormor i present.  Jag måste verkligen tacka henne för att ha skapat ett sånt läsintresse hos henne för Elsa älskar verkligen att läsa! Nu har hon snart vuxit ifrån de underbara pek/sångböckerna som jag skrivit om förut, (tidigare inlägg) för nu vill hon ju har lite mer text. Självklart har mormor hittat en ny serie som jag tycker är så bra. Dom handlar om kompisarna Max och Maja och deras olika små vardagsäventyr. Underbara bilder, lagom med text och varje bok har något viktigt att berätta. Den senaste handlar om Max som är så uppe i leken att han glömmer att gå på pottan, men det kan ju hända den bästa. "Ingen fara Max". En annan av Elsas favoriter är Max och Maja- Det läskiga monstret som både är läskig men väldigt spännande! Jag kan varmt rekommendera denna serie som är skriven av Axel Scheffler!

1 kommentar:

  1. Jag älskar att vara bibliotekarie! :)) Speciellt till min underbara Elsa Dolly! KRAMAR från momo

    SvaraRadera