torsdag 22 november 2012

Snart drar vi!

Väskan är nästan färdig packad! Inte helt lätt att packa när man ska vara hemma så länge men har jag glömt något kan ju alltid Benny ta med det. Och sen försöker jag påminna mig om att jag inte ska resa till månen och allt finns ju faktisk därhemma, jag har nog med mig alldeles för mycket..,  Nåväl, i morgon flyger vi till Oslo för den spännande cupfinalen och vi har många som kommer dit för att se dramat. Sen bär det av vidare till Stockholm, i alla fall för mig och Elsa. Benny kommer en vecka senare. Jag hoppas kunna blogga lite i helgen men går det inte så lovar jag en full uppdatering när jag kommer hem! Så kram till er alla och håll tummarna för att TIL får lyfta guldpokalen och givetvis att Benny vaktar målet!!!
Elsa är spänd på att få åka hem till Sverige!

3 kommentarer:

 1. Elisabeth og Eline22 november 2012 kl. 21:29

  God tur hjem og lykke til på søndagen, vi skal heise TIL flagget og heie masse :)

  SvaraRadera
 2. God tur til dere og måtte juleferien bli toppers og TIL vinne cupfinalen (med Benny i mål!) klem

  SvaraRadera
 3. Ska bli UNDERBART att se er först i Oslo och sedan hemmavid! KRAMAR mamma
  p.s med Benny i mål, Guld!

  SvaraRadera