torsdag 29 mars 2012

Vi har fått dagisplats!!

Vår lilla tjej börjar bli stor och snart ska hon börja på förskola! Idag fick vi beskedet att hon har fått en plats från och med augusti på en förskola här i närheten. Jag känner ärligt talat lite blandade känslor för det hela men är otroligt glad att vi har fått en plats. Jag kommer nog att tycka det är mer jobbigt än hon och jag är säker på att jag kommer fälla en tår när jag ska lämna henne. Men Elsa är helt redo att börja och behöver verkligen den stimulansen och jag behöver också tid att göra andra saker och ta tag i mitt egna. Fram tills dess ska jag bara njuta av att få vara med världens finaste unge!!!

1 kommentar:

  1. Också jag har blandade känslor.... jag vill ju helst hon ska vara här....Men! det blir jättebra både för henne och för er, säskilt för dig Agnes som då kommer att få tid och möjlighet att ägna dig åt dina egna tankar och behov.
    Kramar till finaste dottern med finaste ungen! mamma

    SvaraRadera