måndag 19 mars 2012

Stig Helmer....

Underbar dag med sol och nästan klarblå himmel! Klart man måste ut i skidspåren... Silje drog med mig ut på en tur och skidor fick jag låna av gulliga Anna. Men herregud så jag såg ut! Jag började med att ramla i första nedförsbacken och kände mig som Stig Helmer när jag låg där i snön. Men, jag återhämtade mig snart och fick till det lite bättre. Jisses va otränad jag är och inte visste jag att det ligger så mycket teknik bakom skidåkning. Härligt var det i alla fall och sen fick jag ju lite egen tid också! 
Ser kanske inte så dumt ut i alla fall ;) 

Hur var det nu med tekniken????
Silje var snäppet bättre men även hon pustade lite i alla uppförsbackar!

1 kommentar:

  1. Ser helt underbart ut! Blir jättesugen på att prova själv och det får jag förhoppningsvis göra i Dalen i Påsk! Härligt rosiga kinder får man ju också. Vad söta ni är! KRAMISAR

    SvaraRadera