söndag 18 mars 2012

Genrep!

Idag klockan tre är det matchstart i den sista träningsmatchen innan premiären nästa helg. Lilleström står för motståndet. Dessvärre får Benny inte spela och det känns jäkligt surt. Tycker att det känns så orättvis nu när han verkligen är i toppform och givetvis är Benny besviken. Fotbollens regler är tuffa, speciellt om man är målvakt. Men jag vet att Benny inte kommer lägga sig utan fortsätta kämpa, han kommer inte ge sig förrens han får förstaplatsen. Nåväl, vi får hoppas på att laget visar god form! Heja!!!

5 kommentarer:

 1. Benny är en riktig kämpe, det har han visat så många gånger! Han kommer igen! kram från Enskede supportrarna och Heja TIL!

  SvaraRadera
 2. jag förstår hur det känns att inte spela när man tränat så mycket som du har gjort,men jag vet också att du aldrig ger dig utan att du kör ändå hårdare(om det går)jag vet ochså att du aldrig ger upp. vi ses snart Benny,Agnes o Elsa.

  Många kramar och tankar till er!

  Pappa o gun-Britt

  SvaraRadera
 3. Hei :-)

  Jeg er TIL supporter og fant tilfeldigvis denne bloggen,vil først ønske dere velkommen til Tromsø.

  Leste artikkelen om Benny fra da han "kjempet" seg tilbake fra en kontraktløs periode,og som ble spredt rundt som "ild i tørt gress" på internet ;-) Det var en fin historie,og man får respekt for han av å lese denne artikkelen.

  Benny får sikkert muligheten til å spille mot TUIL i dag,det er også en viktig kamp før sesongen starter (det er alltid viktig for oss å slå TUIL og vise hvem som er best i byen).

  Vi er også mange som har fått med oss at han var en super keeper for oss på La Manga,og det kommer helt sikkert muligheter for han i Tippeligaen :-)

  Vil også ta med at jeg håper du vil trives her i Tromsø,leste at du føler det er vanskelig å flytte til nye steder...Vi har jo noen svensker med damer her allerede,men det vet du sikkert :-)

  Mvh TIL-supporter

  SvaraRadera
 4. Alltid lika kul att få nya läsare! tack för stöttande ord! Vi ses på Allheim!!

  SvaraRadera
 5. Og,alltid like kul å få nye spillere :-) Vi sees kanskje på Alfheim i dag kl 18.

  Jeg følger også med Hammarby som mitt favorittlag i Sverige,og visste om Benny før han kom hit. Vil avslutte med Kentas sang til Benny:

  Just idag är jag stark
  Just idag mår jag bra
  Jag förs framåt av kraftiga vindar
  Just idag är jag stark
  Just idag mår jag bra
  Jag har tron på mig själv på min sida

  Heia TIL og forza Bajen :-)

  SvaraRadera