fredag 2 mars 2012

Jag är sjukt trött på att skotta!!!

Nu när jag är själv så vill jag försöka göra något varje dag för att Elsa ska få lite stimulans och för att jag inte ska bli helt galen. MEN att bara ta sig ut i bilen är stort projekt! Varje gång ligger det minst två decimeter snö på bilen så man måste börja med att gräva fram den. Därefter måste man skotta som en idiot bara för att kunna backa ut. Har man tur så går allt bra men har man inte det kör man fast och man måste ut och skotta mer. Allt detta medan Elsa sitter i bilen och undrar varför mamma springer ut och in i bilen och svär och svettas. När man väl kommit iväg känner man sig helt slut och snart kommer oron om man verkligen kommer hem igen och kan parkera eller om man kommer fastna igen. Ska man sen ut igen på eftermiddagen börjar det hela om igen. Jag är så jävla trött på detta (ursäkta språket...)!!
Bilen har ståt i ca 5 min, behöver jag säga mer?

3 kommentarer:

 1. Ja, det är tungt detta... men vilken träning du får!! Här behövs inga gåstavar eller gym....pusspuss mamma

  SvaraRadera
 2. Jonas m familj2 mars 2012 kl. 19:40

  Tänk om man ändå hade haft lite snö:-D Tur Benny kommer hem snart så du kan få lite skotthjälp. Ha en bra helg!

  SvaraRadera
 3. Här i Götet har vi vårkänslor och krokusarna blommar... När ni ska "dra" nästa gång tycker vi att söderöver = närmare oss vore bra!

  SvaraRadera