söndag 4 mars 2012

Alla födelsedagar ska firas!!!

Jag passerar idag 30 och går in i det härliga 31!!! Att säga det högt känns inte helt normalt, tror fortfarande att jag stannat runt 25, men nu är jag här. Är det något man aldrig kan ändra på så är det ens ålder, men det är väl inte så farligt! Tänk va mycket som hänt i mitt liv, inte minst de senaste åren och tänkt vilken innehållsrikt liv jag har! Visst går det upp och ner, men det är ju bara en del av livet. Det utsätter oss för prövningar och ibland känns det tungt och jobbigt, man undrar hur man ska klara sig men så vänder det och man inser att livet är underbart.  Varje dag man får är en gåva och det gäller att ta vara på dem, hela tiden (inte alltid lätt, men man vet aldrig när det tar slut).  Så ett stort grattis till mig!!!! Hurra, Hurra, Hurra Hurra!!! (Lite bilder från förr... Är Elsa lik mig???)
Hemma hos mormor våren 1982! (Mormor hade en resväska hemma full med leksaker)
"Bada i badkar med skum, Jätte kul!"
Agnes hjälper "momo" med disken
Bäst är att äta mat hos "momo" tycker jag!
Barbie hästen som jag fick av pappa var en hit!! (Han ligger nu i en låda och väntar på att Elsa ska börja leka med honom, hästen alltså ;)
Tack underbaraste mormor för alla fina kort!

8 kommentarer:

 1. Grattis med dagen :)

  SvaraRadera
 2. Hej på dej och ett stort grattis nu när du blir mogen och stor. Livet går som sagt väldigt fort och det gäller att ta tivara alla dagar och nätter. Vi kan inte förstå att vi är pensionärer konstigt nog. Men det är väl bara att axeptera och låta bilen rulla vidare.

  Ha en bra dag/ Gun-Britt o PO

  SvaraRadera
 3. Ann, (mammas vän!)4 mars 2012 kl. 12:05

  Agnes! Vad söt du var och är!!!! Stort grattis på födelsedagen!
  Kram från Ann som nyss tagit en långpromenad runt Fagersjö i strålande väder med din mamma!

  SvaraRadera
 4. Vilka härliga bilder och så lik Elsa Dolly är sin fina mamma! Hoppas du får en solig födelsedag för du vet att "det är Din Dag I Dag!" puss puss mamma <3<3<3

  SvaraRadera
 5. Stort GRATTIS lilla stora syster! Försökte ringa.
  Hipp! Hipp! Hurra! Från oss i Saltis.
  Du är så fin. Puss och kram!

  SvaraRadera
 6. Gratulere så mye med dagen din Agnes, stor bursdagsklem til dæ :) Fine bilda forresten, og ja Elsa ligner deg så absolutt! :)

  SvaraRadera
 7. Stort tack för alla gratulationer!! Massa kramar

  SvaraRadera
 8. Hurra for fineste Agnes;) klem klem

  SvaraRadera