lördag 10 mars 2012

Elsa har fått extra jobb!

Idag besökte vi den legendariska Ølhallen, som är ett måste om man besöker Tromsø. Efter att ha promenerat hela dagen på stan tycket vi att det var skönt att kliva in i värmen och få sig en stor stark. Elsa gick igång direkt och charmade bartendern Arvid med råge! Det började med att hon fick en påse guldfiskar (lättsaltade snack) och sen kom presenterna löpande efter varandra. Äppelmust, ölhallens egna keps, ett eget litet snapsglas, extra sugrör, en extra stor stark till pappa, en tröja med ölhallens egna emblem och innan vi visste ordet av stod hon i baren! Elsa sprang runt bland borden, försvann bakom baren och kom ut igen med ett stort flin och spred glädje hos alla. Vilken underbar unge, snacka om att göra succé på krogen!
Elsa entrar baren. Hm, hur fungerar detta? Den underbara bartendern Arvid!
Öl någon? 
Ok, så här häller du upp en riktig öl!
Har du legitimation??? (Elsa provjobbar som dörrvakt)
Problem, frågor? (mamma ska vi gå hem snart?)
Ett underbart ställe, med underbar personal, gjorde vår vistelse till en fantastisk eftermiddag som vi sent kommer att glömma! Tusen tack!!!

3 kommentarer:

  1. Vilken underbar tjej! Kram!

    SvaraRadera
  2. Som sagt, det finns ingen som hon inte charmar! Vad månde bliva....undrar mormor som LÄNGTAR att få krama och pussa o ta ett glas vitt på detta härliga ställe!

    SvaraRadera
  3. Kul att se Bennnnny! Vi i Saltis längtar till matcherna börjar, spännande !!!!! Kramar

    SvaraRadera