onsdag 22 juli 2015

Vi tog med solen hem!


Vi är hemma igen och det verkar som vi tagit med oss solen! Tromsø visar upp sina bästa sidor med en härlig frisk luft, dom underbar fjällen och överallt grönska och blommor. Efter våra fina veckor känns det skönt att skrota runt i sitt egna hem och tjejerna är hur lyckliga som helst! Jag hade tänk ge dom en långsam start, men redan första dagen ville dom gå på dagis, framförallt Elsa som så gärna ville träffa Lina. Det kom faktiskt en tår när jag såg dom springa i varandras armar och dom stod sedan länge och bara kramades. Jag har fixat hemma, packat upp och bara njutit av att vara hemma... Solen verkar vi som sagt ha tagit med oss, så efter dagis idag tog vi oss en tur runt Prästvattnet för att plocka blommor, jag vet ju av erfarenhet att man ska passa på dessa dagar. Malin följde också med och kvällen avslutades med grillning på balkongen med hela gänget. Hoppas verkligen att vi kan få fler dagar som denna, det tror jag att många behöver! 

Asså vi tre!
Fina Malin!
Härlig eftermiddag!

2 kommentarer:

  1. Min älskade lilla "norska" familj! Vilka ljuvliga bilder och så denna underbara sommarbukett. Finns inte att uppbringa där jag nu befinner mig! Solrosor i all ära med det slår inte smör- och midsommarblommor!
    Behåll nu solen och njut av den friska luften! Längtar att få komma upp…Massor av kramar och pussar från mamma/mormor

    SvaraRadera
  2. Åh vilka fina bilder och grattis Benny till vinsten i volleyboll även om det tar emot

    SvaraRadera