söndag 19 juli 2015

Sista dagarna och kvällarna...

Dessa fantastiska solnedgångar...

Vilka underbara veckor vi haft!!! Som så ofta har vi fått mysa med familjen i flera veckor, härliga dagar med bad och sol, ljumna kvällar med mysiga samtal till in på småtimmarna och pricken över I:et var när min älskling och pappa Benny äntligen kom. På måndag åker vi hem till betydligt kyligare breddgrader, men vad gör det efter dessa veckor? Igår kom min bror tillbaka och tidigare idag kom även mormor och morfar. Tillsammans har vi haft en mysig avslutande kväll och eftermiddag som avrundar dessa fina veckor på ett perfekt sätt. Jag vill tacka mina underbara föräldrar som gör det möjligt för oss att vara tillsammans i olika konstellationer, på en plats som helt enkelt är ett paradis!!! Vi kommer snart tillbaka!!!

Morbror Tobbe... En klar favorit!
Gametime! Tobbe testar Bennys reaktioner :)

Vi, tillsammans, kärlek!
Efterlängtad pappa!
Vårt lilla yrväder
Vi två!
Dom bästa!!! Älskar er!!!

1 kommentar:

  1. Jag får tårar i ögonen när jag läser dina fina ord och ser de härliga bilderna! Ja, vi har verkligen haft en minnesvärd sommar tillsammans! And more to come! Älskar min underbara familj! mamma<3<3<3

    SvaraRadera