torsdag 2 juli 2015

Paddeläventyr!

Trots att vi varit här i området så finns det mycket kvar att upptäcka. Och tack vare en vän till min bror har vi hittat ett nytt ställe att åka till. En mindre canyon med två sjöar på vardera sida. Vattnet är grönt och svalt och överallt kan man hitta små klippor att bada ifrån. För mina små tjejer var det kanske inte den bästa platsen, även om det fanns en mindre strand vi kunde hänga vid, men dom var glada ändå. Tobbe och några av dom större barnen hyrde kanoter och paddlade från den ena sjön till oss, som väntade på andra sidan. Sedan byttes några av kanotisterna ut, bland annat bestämde sig mamma och jag för att paddla tillbaka. Otränad som jag är kände jag en viss tveksamhet att orka paddla i drygt två timmar men det blev en härlig tur! Vi stannade vid små stränder och svalkade oss i det sköna vattnet, kapplöpningen på slutet mellan våra två kanoter blev en rysare men slutade oavgjort. Underbara dagar avlöser varandra...
Skönt att pusta ut i skuggan!
Joel var en kämpe som paddlade fram och tillbaka!
Elsa vinkar av och hejar på mamma
"Åh hej, åh hej" 


Mina medpassagerare!

1 kommentar: