tisdag 28 juli 2015

Sommar, sommar, Sommarøy!!!


Träningsfri dag för Benny, sol och värme, då måste man ju passa på att njuta! Så, barnen fick vara lediga och tillsammans med Malin och Marcus åkte vi ut till vackra Sommarøy. Vi har ju varit där många gånger men det är sååå värt att återkomma. På vägen över fjällen tornade molnen upp sig och regnet började sila ner, vi var nästan på väg att vända om, men väl på andra sidan klarnade det upp och sen blev det bara finare och finare. Vi slog läger på en av de vackra snäckständerna, grillade, solade och bara myste. Marcus fick plötsligt för sig att doppa sig i det IS kalla vattnet och jag ville ju inte vara sämre så, tro det eller ej, även jag doppade mig! Kallt, men skönt! Nu kan jag skryta med att jag badat två gånger i nordnorska vatten.

Bättrar på brännan lite
Nu kör vi!
KALLT!!!
Elsa ville inte vara sämre!
Photoshoot
Elin behöll jackan på...

1 kommentar:

  1. Sommaröya…en av de vackraste platser jag vet! Om klimatet var som här i Frankrike skulle det vara överbefolkat vid dessa gudomligt vackra badvikar…tur att det inte är så!!! Nu slipper man trängas i azurblågröna havet och bara njuta…frysa menar jag!! Tappert gjort kära dotter! Men du har ju DET! KRAMAR i massor mamma<3

    SvaraRadera