onsdag 29 juli 2015

Topptur, Sørtindet


Ni som känner mig eller följer med lite här på bloggen vet att jag inte är något träningsfreak. Ofta kommer jag igång med något, men efter ett tag rinner det liksom ut i sanden... Jag har alltid varit så och jag tror inte att det kommer att ändras, men nu är jag på:t igen. Promenera har jag alltid gillat och här i Tromsø finns det ju så många vackra fjäll att vandra i och flera toppar att bestiga. Så, idag gick jag tillsammans med min vän Kristin upp till Sørtindet, en tur på drygt en timme. Brandt och stenigt var det på sina ställen och man fick verkligen passa sig för var man satte fötterna, det kommer definitivt kännas i rumpan imorgon! Om vädret tillåter tänker vi ta en till tur på fredag. men då en längre runda på ca 4 timmar, spännande!
Skönt med en vän som drar i en!
Yes! Uppe på toppen!!!
Åh sååå vackert!

1 kommentar:

  1. Topptur för toppentjejer! Vad härligt Agnes och vilka vyer! kanske kan vi göra en tur också när jag kommer! Jag har ju tränat nu med pilgrimsturen till Maria Magdalenagrottan! KRAAAAM mamma<3

    SvaraRadera