fredag 31 juli 2015

Topptur, Kjølen

Nu börjar vi!

Jag vaknade med huvudvärk i morse och undrade varför jag tog den där sista drinken igår. Men jag hade ju kul och då kan det gå som det går! Dock var jag väl sådär lagom sugen på att gå en fjälltur på ca 4 timmar, men med hjälp av Kristin och Malin tog jag mig samman, packade ryggsäcken och tillsammans vandrade vi upp på Kjølen. En underbar tur i ett omväxlande väder och väl uppe på toppen var det härligt att sätta sig ner en stund, med ostmackor och kaffe. Nästan två timmar tog det att gå upp ca 4,5 kilometer men hemfärden gick på ca en timmar och då sög det rejält i benen som kändes som kokta spagettis, kommer nog kännas i hela kroppen imorgon. Jag trodde inte att jag skulle orka men det gjorde jag och jag kan inte annat än känna mig stolt! Dessutom var det nog det bästa sättet att jobba bort baksmällan!

Vacker natur och härlig frisk luft!
Vattenhål, sånt kallt och gott vatten!!!

Fantastisk utsikt!
Äntligen uppe på toppen!!!
Mina trogna draghästar!

1 kommentar:

  1. Är det snö jag ser!? Vilka oanade resurser du har inom dig kära dotter….två toppar inom några dagar!! Bra för kropp och knopp!
    kramar i massor mamma<3

    SvaraRadera