lördag 28 februari 2015

Dagarna går...Och jag har tappat höjd... det ska jag erkänna! Sista veckan har bjudit på allt annat än trevligheter och vissa saker har jag inte ens kunnat ta in. Allt fokus hamnar på Elsa och Elin och någonstans där emellan förlorar jag mig själv.... Kommer på mig själv, halvsovandes på soffan i slitna kläder och i ett hem som verkligen har sett bättre ut. Och jag önskar att jag kunde skriva av mig mer, men vill samtidigt inte blotta mig för mycket.... Men mysigt har vi, jag och tjejerna och jag gör mitt bästa för att "hålla ställningarna" . Och på något konstigt sätt får man ihop det! Och jag måste säga att, mitt annars dåliga, tålamod blivit riktigt bra och att jag hittar bra lösningar på alla problem som uppkommer. Pluspoäng till mig!!! Tycker jag gör det riktigt bra!!!

Vi slappar och myser... helst hela dagen!!!

Pannkakslunch!!! 
Sen målar vi lite naglar och tatuerar oss lite....

1 kommentar:

  1. Tur att du ärvt mitt tålamod!!! Du är värd alla pluspoäng! Dessutom är du så vacker<3<3<3 mamma som skickar bamsekram

    SvaraRadera