onsdag 11 februari 2015

Bestevenner!

Idag har vi fått med Lina, Elsas bästavän, med hem efter dagis och det är sååå härligt att se dom tillsammans. Elsas norska, som i stort sätt varit frånvarande, börjar nu snabbt komma tillbaka, tänk vad barn lär sig snabbt! Elin får också vara med, i alla fall en stund. Dagarna rullar på och idag har jag varit med Malin, en svensk flickvän till en ny spelare i laget. Och jag har gjort mitt bästa för att visa henne runt och få henne att känna sig välkommen.  Kommer så väl ihåg när jag själv kom upp och hur spännande men också läskigt det var.  I sommar flyttar hon hit och det känns verkligen som om jag fått en ny vän! Imorgon kommer årets första besök!  Bennys vän Matias kommer och stannar hela helgen, tänk att vi har så många som vill hälsa på. Så, nu ska det städas och bäddas!

1 kommentar:

  1. Vad lycklig jag blir när jag ser mina hjärtan leka och må bra! Deras glädje är min glädje! kramar från mormor

    SvaraRadera