måndag 23 februari 2015

Starkare än någonsin!

Sliten men.....


Jag skulle ljuga om jag sa att jag inte är trött... För det är jag, trött och sliten! Efter en vecka med min två hjärtan och efter en hel vecka med aktivt arbete så är det kanske inte så konstigt. Huvudvärken kom som på beställning på lördagen, säkert på grund av spänningar i nacken. Men vi har ändå haft en härlig helg med lek hos bästa vännen Lina, mysiga kvällar med god mat och godis och på söndagen tog vi en tur ut till Budeia. Det blev ett äventyr i sig, snön verkligen öste ner och hemfärden som vanligtvis tar ca 30 minuter tog över en timme! Man såg inte vägen framför sig och det var glashalt! Dagen började också med att bilen inte startade, där stod vi påklädda och klara. Men jag är ju inte den som ger mig i första taget och sen har jag så underbara vänner så vi fick låna en bil så vi kunde komma iväg. Senare på kvällen kom nästa fina vän och fräste bort all snön på parkeringen. Vad skulle man göra utan vänner??? Men även om jag känner mig sliten så känner jag mig samtidigt starkare än någonsin! Mina underbara flickor ger mig så mycket energi och så mycket kärlek. Elsa är så duktig och leker med sin lilla syster och hjälper mig med att bära matkassar och dagiskläder. Elin förtrollar mig med sin positivitet och glada tillrop. Så länge jag har er klara jag allt!!!

Tulpaner piggar alltid upp!
Asså, dessa två! Ni är dom bästa jag vet!!!
Vilken glädje att se er tillsammans!

1 kommentar:

  1. Som vanligt underbara bilder och jag håller med dig! Glädjen och lyckan som barnen skänker, ger en oanade krafter! Oh vad jag längtar efter att få krama om er!<3<3<3 mamma/mormor

    SvaraRadera