tisdag 24 februari 2015

Livet....


Jag har precis kommit till dagis för att hämta barnen, då jag får ett samtal på mobilen. Det är farmor Carita och hon har dåliga nyheter. Hennes underbara syster har somnat in efter en tids sjukdom.... Det är så sorgligt! Att en sån fin, härlig och positiv kämpare tillslut måste ge vika känns så orättvist! Man kan aldrig förbereda sig på att någon ska lämna oss för gott, även om man inser att så är fallet. Jag skickar givetvis alla mina tankar och dom varmaste kramarna till de närmaste och tänder ljus! För jag är övertygad om att dom som lämnar oss ändå finns kvar runt omkring oss och inom oss. Vila i frid finaste M, du kommer alltid vara en del av oss!

1 kommentar:

  1. Ja, det är verkligen sorgligt. Minns när jag träffade henne då vi var i Göteborg du och jag och vi åt en god lunch på hennes fina kolonilott. En rar kvinna.
    Kanske är det ändå skönt för henne att få somna in…hon har ju varit så sjuk länge. Jag tror som du att hon finns runt sina nära och kära som en ängel. Kram från mamma

    SvaraRadera