måndag 16 februari 2015

Nu är det bara vi tjejer...


01.05.24 min. Har just pratat med min fina mamma och det är inte sällan som det blir i över en timme. Vi har alltid mycket att prata om och nu undrar hon hur jag ska orka nästkommande veckor. Barnen sover nu, men för ett par timmar sen lämnade vi Benny på flygplatsen. Två veckors träningsläger i Spanien  väntar och vi tjejer är kvar här hemma. Jag håller verkligen alla tummar för att barnen håller sig friska så vi orkar med dagis och jobb. Jo, för jag har faktiskt skaffat mig ett jobb (i alla fall tillfälligt) även om det är utom mitt område. Vad är det då jag gör??? Hm, får se om jag berättar imorgon....

1 kommentar:

  1. Önskar som sagt att jag kunnat vara där hos dig…men det kommer givetvis att gå jättebra! Du är en strålande organisatör och den bästa mamman i världen! Tänk dock på vikten av att ta dig en stund på sofflocket, äta praliner och softa!! pusspuss mamma

    SvaraRadera