söndag 1 mars 2015

"Jag vill aldrig bli stor...."

Elsa, fyra år. Vill inte bli stor... "nej, mamma!  För det är jobbigt att vara stor! Man måste laga mat och städa och du måste ta hand om Elin, och du har aldrig tid att leka! Och du har inget gossedjur. Jag vill alltid ha mina gossedjur! " Älskade unge!!! Hon har verkligen fått bli stor de senaste veckorna och jag har nog ställt höga krav på henne. Hon hjälper mig med det mesta men på kvällen då Elin somnat kryper hon upp i min famn och vill vara liten. Får nästan lite dåligt samvete men vi är ett bra team och när pappa kommer hem ska vi ha en heldag! Bara Elsa och jag!!!

1 kommentar:

  1. Denna underbara unge! Det är så lätt att ställa krav på det äldsta barnet…minns när jag var ensam med mina killar och Fredric ibland fick bli större och förståndigare och som inte alltid var så bra. Det är svårt att vara "ensam" mamma och då blir det lätt att ta stöd av det äldsta barnet. Samtidigt så vet ju Elsa Dolly hur mycket du älskar henne och det dåliga samvetet kan du kasta ut! Du är en jättefin mamma och en dag med bara dig och Elsa Dolly är en god idé! KRAAAM mamma

    SvaraRadera