torsdag 19 mars 2015

Kör, sång, gemenskap!

Glad tjej!

Idag tog jag med Elsa med till Elverøy kyrka där dom på torsdagar har samling för knattekören. Spända kom vi in i denna vackra träkyrka och möttes av ett fåtal barn och vuxna. Snart började kantorn spela på pianot och alla på plats slog sig ned för att lyssna på de härliga tonerna. " Nu ska vi sjunga tillsammans och skapa gemenskap!" Elsa sattes sig direkt ner i ringen med dom nya vännerna och den halvtimme som följde var hon helt med i kören. Elin, som också var med, satt nästan hela tiden stilla på sin stol och iakttog vad dom "stora" barnen gjorde. Jag fick en sån härlig känsla i kroppen! Kommer själv ihåg alla mina år i kör, hur mycket glädje och gemenskap det gett mig och hur mycket jag saknar det! I bilen på väg hem sjöng vi högt i bilen tillsammans och Elsa längtar redan tills nästa torsdag då dom samlas igen... Och såklart kommer vi vara på plats!

Nyfiken tjej!
Körtjejerna!

2 kommentarer:

  1. Underbara och fina bilder men…..ta bort nappen på Elin ! Den sitter i på nästan alla bilder.
    Kram morfar !

    SvaraRadera
  2. Oh vilken glädje och tröst min körsång givit mig under alla år! Vänner, resor, ett gemensamt skapande av musik som jag tror de flesta gånger också givit åhörarna en fin upplevelse! Så härligt att Elsa Dolly nu prövar på och så småningom är jag säker på att också du kommer tillbaka! Stor KRAAAM mamma

    SvaraRadera