torsdag 12 mars 2015

Så underbart att ha dig här!

Som vanligt blir jag däckad när mamma kommer och har hela dagen legat i sängen.... Förkyld, lite febrig och hostig! Men det är väl så att jag kopplar av när hon är här och då kommer allt på en gång. Och hon fixar och donar, går upp med barnen, plockar, diskar och tvättar. Men mest myser hon och leker med barnen, som bara älskar att ha mormor här! Så jag kan i lugn och ro försöka kurera mig, sova lite längre på morgonen och ta det lite lugnt, vilket jag verkligen uppskattar. Skönt att hon är här många dagar till!!!

Läsa böcker gör dom förstås!

Bästa, finaste mamma!!
Mys, mys och mera mys!

1 kommentar:

  1. Så underbart att vara hos er! Många dagar som dock går alltför fort…men gläder mig också att vi snart ses i Stockholm igen!<3 KRAAM mamma/mormor

    SvaraRadera