onsdag 4 mars 2015

Tack för ännu en födelsedag!


Alla födelsedagar ska firas tycker jag! Man ska vara lycklig över att få fylla år och jag känner en stor tacksamhet över att få göra det! Benny kom äntligen hem igår och imorse kom han och tjejerna in med frukost på sängen, paket och sång. Det kändes verkligen lyxigt efter dessa veckor. Dagen har sedan fyllts med en massa gratulationer på jobbet, per telefon, sms och Facebook. Väl hemma fanns det både paket och kort i brevlådan och Elsa kom hem med teckningar hon gjort på dagis och lite senare knacka det på dörren och där stod ett blombud med en vacker bukett från mamma och pappa. Känner mig verkligen så firad idag! Så tusen tack alla för all uppvakning!!!

Vacker bukett!!
Äntligen har jag en egen! Tack min älskling!!!

1 kommentar:

  1. Så sant som det är sagt! Man ska vara glad för alla sin födelsedagar! Vilken härlig uppvaktning och vilka fantastiska lampor!! Det är du värd och jag ser fram emot att snart få se dem i verkligheten<3<3<3 kramar mamma

    SvaraRadera