fredag 2 augusti 2013

14 år!!!


Jag hade precis kommit hem från en lång semester och var väldigt sugen på att träffa någon av mina vänner. Och i ett försök att få tag på min vän Stefan ringde jag otippat till Benny för att fråga om han visste var Stefan var. Det visade sig att Stefan var på landet, men Benny undrade om vi kanske kunde gå ut och ta en öl? Varför inte tänkte jag och sen var det i stort sätt kört. Det var den 2 augusti 1999 och 14 år senare håller vi fortfarande ihop och jag älskar dig mer än någonsin. Du är den bästa killen man kan önska sig och du är världens bästa pappa! Grattis på vår dag min älskling!!!!

2 kommentarer:

  1. Stiligt par! Grattis och fortsatt lycka! önskar mamma<3<3<3

    SvaraRadera
  2. Wow! Grattis! Vi firade oxå den 2 augusti men bara 11 år ;) Kram på er!

    SvaraRadera