måndag 12 augusti 2013

När orken tar slut...


så får man inte mycket gjort. Denna helg har nog varit den jobbigaste på länge. Elsa har inte sovit bra på fyra nätter vilket beror på att hon de två senaste haft feber och legat och yrat. I natt var det värst med en temperatur på 41 grader, inget dagis idag med andra ord. Så nu sitter vi här i soffan och har varit uppe sen halv fem, en mamma som är helt slut och en Elsa som "tack" vare Ipren är pigg som en mört. Benny kommer ju hem idag, men så fort dom landar bär det iväg på träning, behöver jag säga att jag ledsnar på denna j-la fotboll ibland.... Egentligen gillar jag inte att skriva såna här deppiga inlägg men ibland måste man bara få skriva av sig. Hade jag inte haft så fina människor omkring mig så vet jag inte hur jag hade klarat av dagarna. Jag har fått så många meddelanden och samtal från fina vänner som undrar om de kan göra något för att hjälpa till, vilket jag uppskattar otroligt mycket! Nu ska vi försöka ta oss igenom denna dagen också...

2 kommentarer:

  1. Husk at denne dagen får du aldri igjen. Nyt den :)

    Gøril

    SvaraRadera
  2. Snart kommer jag! Då blir det te och handpåläggning!!! och Elsa Dolly och jag ska leka och läsa och mata fåglarna! KRAAAAM mamma/mormor <3<3<3

    SvaraRadera