lördag 31 augusti 2013

Världens bästa stora syster!!!

Det var en spänd och förväntansfull storasyster som kom till sjukhuset ett par timmar efter förlossningen. 

Elsa har blivit storasyster och det är så klart med blandande känslor. Jag har fundera mycket på hur hon skulle reagera på det nya syskonet och oroat mig en del. Och även om jag vet att det kommer gå upp och ner så har hon hittills varit helt fantastisk! Visst spexas det en del och hon vill att jag ska göra det mesta, vill inte att jag ska gå och blir frustrerad när hon måste vänta. Men det är bara i korta stunder och hon visar aldrig lilla syster sin ilska. Nej, hon pussar och myser, vill gärna hålla och bära. I morse vaknade vi tidigt och låg alla fyra i sängen och bara myste, pratade och pussades. Lyckokänslan var obeskrivlig! Tänk vilken underbar familj vi är och Elsa är verkligen världens bästa stora syster!


Nu ska mamma delas med lillasyster, mina fina tjejer!
Mys på hög nivå!
Systrarna, redan bästa vänner!

2 kommentarer:

  1. Härligt med syskonkärlek :)

    SvaraRadera
  2. Ja, att få en syster måste vara toppen! Har alltid önskat mig en...nu blir det mina kära väninnor som får bli mina systrar och det är inte heller så dåligt!
    Men en riktig är förstås underbart, och Elsa Dolly och lilla bebin kommer säkert bli de bästa vänner! :)) kramar till hela famijen! mormor/mamma

    SvaraRadera