tisdag 6 augusti 2013

Blåbärspaj!


Blåbärspaj toppad med hallon och vanilj sås, MUMS!!! I kväll hade vi Hans och Maret Elle på middag och efter god grillmat serverade vi denna härliga paj. I morgon blir vi gräsänkor igen och denna gång till måndag. Killarna ska till Luxemburg och sen vidare till Stavanger. (Hoppas nu bebisen kan stanna kvar i magen ett par dagar till...) Denna gång är som tur det flesta tjejer hemma så vi får hålla ihop när grabbarna är borta. Sen ska jag fortsätta att titta på mina serier Warehouse 13 och Sons of Anarchy. Har jag tur kommer det också besök från Narvik i helgen!

1 kommentar:

  1. Ser jättegott ut! Har ni plockat själva? Här i Dalen börjar blåbären mogna men det blir inget plock för mig!!! För lat....och dessutom är det kallt idag och regnet hänger i luften! Bra att det finns vänner runt dig nu när Benny är borta och snart är jag där också! KRAM även från pappa <3<3<3

    SvaraRadera