onsdag 31 juli 2013

Ren och fin!Även bilen måste ju få sig en tvätt då och då! Elsa hjälper gärna pappa fixa med bilen och jag får mig en liten stund för mig själv. Dagarna rullar på här uppe och det fina vädret håller sig kvar. Elsa stor trivs på dagis och vill komma dit snabbt på morgonen : "är du klar nu mamma? ska vi gå snart?" frågan hon ivrigt på morgonen. Skönt att det är på det viset. Jag jobbar lite och Benny tränar på som vanligt. I morgon är det ny match i Europa Cupen mot FC Differdange som kommer från Luxemburg, få se om TIL kan ta sig vidare. Annars rullar allt på... Jag känner att man går i väntans tider och dagarna går lite segt, vi väntar och väntar på det nya som ska komma och allt liksom stannar upp lite. Har inte riktigt ro att blogga och känner mig allmänt oinspirerad, känns ibland som jag går i en egen liten bubbla. Men det är väl ganska normalt... Jag mår i alla fall bra och i morgon ska jag tillbaka till läkaren för en liten kontroll, det är alltid lika skönt att få höra dom små men kraftfulla hjärtljuden!

1 kommentar:

  1. Vilken liten solstråle! Förstår att det känns segt men snart, snart! massor av kramar och <3<3<3 mamma/o en extra puss till lilla hjärtat! momo

    SvaraRadera