tisdag 16 juli 2013

Baby shower!!!

Gissa om jag fick en överraskning igår när jag skulle på middag! Marion hade bjudit in lite tjejer från laget på middag och mys oss tjejer emellan och när  jag klev in genom dörren visade sig att kvällen var tillägnad mig och bebben, mina fina vänner hade ordnat en baby shower! Jag blev såå överraskad och glad!!! Dom hade ordnat det så fint i lägenheten med babypynt, lagat en massa god mat och bakat tårtor. Under kvällen hade de sen fixat olika lekar där jag bland annat fick "gissa bajset" och dricka mjölk ur nappflaska på kortast tid. Jag fick också svara på en del frågor, som även ställts till Benny, för att se hur eniga vi är i olika saker gällande barn. Det gick faktisk över förväntan, även om vi hade lite olika uppfattning om vem som är mest sträng :)
Jag blev verkligen bortskämd och fick en massa fina presenter och en fantastisk blöjtårta. Tänk att ha så fina vänner, jag är verkligen lyckligt lottad! Tusen tack Marion, Anna, Birgitte, Maret Elle och Siri för en helt underbar kväll!!!2 kommentarer:

  1. Vilken fantastisk överraskning!! och vilka fina presenter för att inte tala om matbordet! Det är du värd min fina dotter! KRAAAAM till dig och Bebben från mamma/momo<3<3<3

    SvaraRadera
  2. Glömde skriva att tårtan är helt fantastisk, för det är väl en tårta!! pusspuss

    SvaraRadera