torsdag 11 juli 2013

Slagna hjältar


Det är två tröttisar här idag. Både jag och Elsa har sovit dåligt. Jag sover ganska dålig nu för tiden... Magen börjar bli så stor att jag har svårt att hitta en skön ställning, har svårt att andas och jag lider av halsbränna, bebisen rör dessutom på sig mycket och håller mig vaken. Det senaste tidens intensiva veckor börjar ta ut sin rätt. I morse insåg jag dessutom att jag glömt en tid hon barnmorskan, skulle ha varit där igår för en uppföljning men det har helt fallit ur minnet, det har varit för mycket helt enkelt. Varför Elsa sov så dåligt vet jag inte... Hon har bara varit orolig och vaknat flera gånger, det har väl varit mycket för henne också. Så idag blir det nog inte många knop på oss, vi tar det lugnt och ser vad dagen har att bjuda på!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar