måndag 22 april 2013

Sömnreserv


Jag satt igår och tittade lite i mina bloggböcker. Det är faktiskt väldigt roligt att kunna gå tillbaka och se allt som vi varit med om de senaste åren. En massa roliga stunder men ibland även jobbiga.  Sömnen eller frånvaro av denna är något jag skrivit mycket om. Elsa har ju aldrig varit någon sömntuta, i alla fall inte på natten. Men nu vågar jag faktiskt säga att det har vänt! Visst vaknar hon ibland, men nu sover hon i stort sätt hela natten och de senaste veckorna har hon inte ens velat ha välling, och det är ju sååå skönt. Då kan man ju tro att jag skulle vara piggare och mer utvilad men även om Elsa sover som en stock så vaknar jag i tid och otid, och måste springa på toa. Sen har jag svårt att somna om och ofta har jag en lite krabat i magen som inte vill sova utan hellre dansa eller var den nu håller på med. Jag antar att jag kommer få dras med sömnlösa nätter ett par år till....Tänk va bra det skulle vara om man kunde "spara" sömn i en slags sömnreserv och ta fram det när man som bäst behövde den. 

2 kommentarer:

  1. Kikar in och önskar er en fin tisdag.
    Kram kram.

    SvaraRadera
  2. Ja, är det inte Elsa Dolly så är det lilla magen! Du får npg räkna med några år till som sagt....pusspuss mamma

    SvaraRadera