söndag 21 april 2013

Min lilla ponny!

Barbapappornas tid verkar vara över, eller i alla fall ta en paus, för nu är Elsa helt upptagen av sina ponnysar. Och jag tycker det är så kul att hon leker med min gamla leksaker. Hon har väl ett tiotal, några nya och några gamla,  som hon vårdar ömt och som varje dag måste packas i ryggsäcken och tas med till dagis.  Dem ska vara med när hon äter och badar och när hon ska titta på något så är det givetvis på filmerna om de fina ponnysarna. Jag är så glad att vi lyckats hitta de gamla versionen på My little pony som jag tycker är mycket bättre än de nya filmerna. Ponnysarna bor i det fina slottet och hittar på en massa bus, det är så härlig att höra och ser när hon leker. Jag kommer så väl ihåg den julen då jag fick det där slottet, det var nog en av mina bästa jular. Tillsammans med min fina vän Linda lekte vi i timmar med våra ponnysar och var helt inne i fantasiens värld (kommer du ihåg det Linda?) Nu sitter min dotter och gör samma sak och det är en fröjd att se!!!

Här kan hon sitta länge och leka!
Såklart måste man ha en My little Pony pyjamas också!

(Va många inlägg det blev idag... men jag ibland har man helt enkelt mycket man vill skriva om!)

4 kommentarer:

 1. Jag längtar så jag kan dööööö...efter att få vara med och leka! kramar i massor från momo

  SvaraRadera
 2. Hej! Vart köpte "My Little ponny" husen? Mvh: Louise

  SvaraRadera
  Svar
  1. Oj Louise! Dom husen är från när jag var lite. Tror inte att de finns att köpa nu. Du kan ju alltid kolla blocket eller så.

   Radera
  2. Jag lekte också med det när jag var liten men var dum nog att sälja huset och stallet, men hästarna hade jag kvar :) Var glad att du hade kvar ditt för det är tydligen omöjligt att få tag på nu. Tack för svar! / Louise

   Radera