söndag 28 april 2013

Min Underbara Mamma 70 År!!!


Igår hade vi stor fest för min underbara mamma som blir 70 år i morgon!!! I vackert väder firades hon med sång och musik, familj och vänner. Temat var vårfest med hatt och på buffén serverades varmrökt lax med romsås, kokt potatis och sallad. Och även om vinden var lite kylig kunde vi sitta ute till halvsex, nu har våren verkligen kommit och sommaren knackar snart på dörren. Tänk att jag har en sån fantastisk mamma, full av energi och alltid så positiv och glad. Stort GRATTIS, jag älskar dig!!!!

Skål!
Även mina fina vänner Linda och Carolin var med!

Gamla och nya vänner, tillsammans med min bror!
Finaste Lina! 
Givetvis ville födelsedagsbarnet upp och sjunga en liten sång

4 kommentarer:

 1. Margareta Lindkvist28 april 2013 kl. 12:39

  Åh vad trevligt Maggan och min kära dotter är med er så roligt!
  Kramar till dig!

  SvaraRadera
 2. Så roligt att du är hemma. Då får jag nog besök vad det lider... :)
  Ge fina mamma en grattis kram från mej.
  /Pia

  SvaraRadera
 3. Vilken vacker bild på Margareta!
  Och vad fint du hade hjälpt till att ordna allt.
  Stor kram
  Ammi

  SvaraRadera
 4. Kära min Agnes!
  En fantastisk fest och mycket också tack vare dig min underbara dotter! Med blåslampa jagade du mig från hylla till hylla för att plocka undan allt, ingen pardon!! Tack för det! Därför var det också så fint överallt när gästerna sedan anlände och kunde avnjuta din goda romsås och sallad till laxen! Trädgården prydde du också med blommor och fotograferade sedan snällt alla! Vad kan jag säga? Du är den finaste dotter man kan ha...TACK och jag älskar dig! mamma

  SvaraRadera