onsdag 10 april 2013

Det går trögt nu...


Vi är just nu inne i en lite tung period. Hemlängtan har börjat komma krypande, vi tycker varje dag är den ena lik och vi längtar till VÅREN. Jag försöker verkligen inte att tänka så mycket på det här med vädret och hade verkligen inte tänkt skriva om det men jag kan inte låta bli. Och även om jag vet att våren verkar dröja på flera håll, så är den så långt borta här uppe att man undrar om den någonsin kommer komma. Jag har verkligen insett hur mycket jag älskar våren... Mycket är ju givetvis bra också! Vi har ju varandra, vi mår alla bra, jag trivs på jobbet och magen växer som den ska. Vi gör det bästa för att pigga upp vardagen med att tända brasor och laga goda middagar och med det kommer man ju väldigt långt!

2 kommentarer:

  1. Älskade Agnes, Man kommer långt med god mat och varm eld och kärleken till varandra! Och du vet ju att under all snö finns det knoppar!! och snart är ni hemma igen! KRAMAR från din alltid positiva mamma :)) <3<3<3

    SvaraRadera
  2. Det kommer - våren kommer!! Jag lovar:)!
    Kram kram!

    SvaraRadera