onsdag 24 april 2013

April, april din dumma sil!


ÄNTLIGEN TILLSAMMANS!!!

Det är väl bara den 1 april som man får luras men när man ska hem och överraska någon så gäller det att vara hemlig. Så ni har blivit förda bakom ljuset de senaste dagarna, jag är nämligen HEMMA i Sverige och den senaste helgen spenderade jag i Narvik. Elsa och jag åkte tåg därifrån igår och kom idag hem till Stockholm för att överraska min mamma som i helgen ska fira sin 70 års dag. Och som hon blev överraskad!!! Glädje tårarna sprutade!!! Och jag kan inte nog uttrycka hur underbart det är vara hemma och vi möttes verkligen av ett härligt vårväder med strålande sol, kvittrande fåglar, knoppar på träden och fina vårblommor överallt, UNDERBART!!!!
1 kommentar:

  1. Välkommen hem och grattis till Enskedes snyggaste och bästa 70-åring! Hoppas du mår bra i din graviditet! Kram, /Mejke

    SvaraRadera