måndag 15 april 2013

Det dåliga samvetet...

Nala och Saga

Jag skriver inte så ofta om dom, men dom finns hela tiden vid vår sida och åker med oss fram och tillbaka på vårt norska äventyr, jag talar om våra fina små katter. Jag har ofta dåligt samvete över att jag inte gosar tillräckligt mycket med dom och så har det nog varit ända sen vi fick Elsa. Det är tur att Benny är bättre på att klappa och gosa. Lite av förklaringen till min avighet har dock sin förklaring i att en av dom envisas med att kissa på diverse olämpliga ställen och det gör mig helt gaaaalen. Kanske hon slutar om jag klappar mer???? Nåväl, dom är i alla fall mysiga större delen av tiden och vill gärna vara i samma rum som oss andra. 

På skötbordet är det varmt och mysigt att ligga tillsammans!

1 kommentar:

  1. Lite söta är de ju!! Jag kan mest tycka att det är synd att de inte kan vara ute....man märker ju när de bor här att de gärna tar en liten tur runt huset! Har kissandet upphört? kramar mamma

    SvaraRadera