måndag 1 oktober 2012

Måndag...

Ja, det har verkligen varit en tung måndag. Elsa har de senaste nätterna sovit dålig och den dåliga nattsömnen håller på att ta kål på mig, igen.  Jag undrar verkligen vad det är som gör att hon är så orolig. Idag när hon kom hem från dagis sa hon att hon varit ledsen och att några hade varit dumma mot henne.  Måste verkligen prata med förskollärarna i morgon och se om något har hänt. Ingen får vara dum mot min lilla tjej!  Själv har jag jobbat idag och trots tröttheten blir jag så glad att få komma hem till min lilla solstråle som idag byggt en koja under matbordet. Finaste Elsa!!! Just det, höll på att glömma, Benny var med i tidningen idag och vill ni se vad som stod kan nu göra det HÄR. Nu måste jag krypa till kojs!
Man blir inte annat än glad när man kommer hem till denna lilla tjej!

1 kommentar:

  1. Min lilla Elsa Dolly! Ingen får vara dum mot henne men så är det ju i livet. kramar och smällar....Det är säkert tufft ibland med alla barn i olika åldrar, bra att du kollar upp. massor av kramar mamma/momo

    SvaraRadera