tisdag 16 oktober 2012

Dukat bord

Middagen är snart klar, idag blir det korvstroganoff med ris och sallad. Är just nu inne i en period då jag är så trött på att laga mat. Jag längtar verkligen efter att få komma "hem" till dukat bord och bara få sätta mig ned. Hemma i Sverige var vi hemma hos Bennys mamma minst en gång i veckan, ofta söndagar, och hemma hos mina föräldrar någon gång i veckan. Jag längtar verkligen efter det! Här lagas det mat två gånger om dagen eftersom vi alltid också äter lunch hemma så det är väl inte så konstigt att man är lite trött på all matlagning, för att inte tala om all disk....
Vi äter i alla fall god mat!

1 kommentar:

  1. Även den bästa kockan blir trött på att laga mat! Disken tycker jag dock att din käre sambo kan ta hand om! Ser fram emot att få bjuda på mina få paradrättter! Kramar mamma <3<3<3

    SvaraRadera