onsdag 25 maj 2011

Var ska jag börja???


Fotbollsfrun, mamma och bloggare 
Det händer så rysligt mycket och inte minst idag, så här kommer nu ett längre inlägg! Jag berättade ju att det var något som skulle hända idag och i morse klockan tio knackade det på dörren. Där stod en journalist från Fremover (den lokala tidningen) och sökte Agnes. Just det, hon frågade inte efter Benny utan mig! Hon ville göra ett reportage om mig och mitt liv som fotbollsfru, mamma och bloggare. Väldigt, väldigt kul! Tänk att jag ska få hamna i fokus nån gång... Det blev en lång intervju och det togs en massa bilder. Ska bli såå spännande att se hur det blev, reportaget kommer på lördag och självklart lägger jag upp bilder här på bloggen!

Efter mötet med journalisten tog vi oss iväg till Museet som finns här i Narvik. Vi tyckte att det var väder för att gå på museum idag, regn och gråmulet (som verkar vara standard). Det är ett krigsmuseum om andra världskriget med en massa spännande saker att titta på. Det var väldigt intressant att se, men Elsa var mindre road och ville helst ut på tur i vagnen. Men morfar gick road runt och tittade och läste. När vi var klara mötte vi upp Vibeke, Morten, Selma, Tina, Maja och Matilde för att äta lunch tillsammans. Det var så kul att våra nya vänner vill träffa oss alla och det blev en jätte trevlig stund på Viva Italia.
Tjejligan
Morfar och Morten
Sen måste jag berätta om Elsa... Man hinner ju knappt med för det går så rysligt fort. Hon har de senaste dagarna börjat ta sig fram på golvet genom att åla, men också krypa (!) små steg fram till olika leksaker som hon vill komma åt och förstås allt hon inte får ta (nu är det verkligen dags att barnsäkra och plocka undan!). Morfar och mormor sitter på golvet och lockar på henne och hon tar sig dit efter lite kämpande. Hon är så duktig! Igår fick hon också en ny snurra som hon tycker är jätte rolig. OCH idag kände jag för första gången en liten tand som håller på att ta sig upp. Inte konstigt att hon varit lite ledsen och ur balans den senaste dagen och natten. Jisses va stor hon börjar bli....Jag tycker faktiskt att det händer något varje dag och man kan bara sitta och titta på henne och följa hennes utveckling. Helt fantastiskt!

Vår underbara dotter!
När vi kom hem efter dagens utflykt väntade en överraskning i brevlådan som jag blev så himla glad för. Min underbara finaste Malin hade skickat ett brev och ett paket till Elsa med jätte fina kläder i. Jag blev så glad och rörd och insåg plötsligt att jag längtar hem och saknar mina vänner. Men snart ses vi igen! Tack fina Malin!!!! Du är bäst!!!
Nu ska jag avsluta, men måste först berätta vad vi ska äta i kväll (jag vågar nästan inte säga det). Vi ska äta val (!).... det ska tydligen vara en delikatess och smakar som oxfilé.  I morgon får jag berätta hur det smakade. Som vi säger här i Norge: Ha dé! (Hoppas ni orkade läsa allt... :)

2 kommentarer:

  1. Det är är så underbart att vara här! Att få leva nära sina kära och följa lilla underbara Elsa Dollys framsteg i alla avseenden! Så mycket händer varje dag och hennes leenden är helt oemotståndliga! Goda turer (vem bryr sig om solen!!) och i morgon öppnar Narviks kyrka speciellt sina dörrar för oss!! Inte dåligt, men man har ju kontakter!!

    SvaraRadera
  2. Wow! Ni börjar bli riktiga kändisar i Narvik nu! Snart får ni en egen realityshow som Posh & Becks. ;D
    Blir nyfiken på att höra om hur valen smakar!
    Kram kram

    SvaraRadera