torsdag 5 maj 2011

Internetproblemet...

är äntligen löst. Återigen har vi haft problem med uppkoppling och jisses vilken panik man får...Men nu är det löst! Idag har jag varit på en långpromenad med Tina och Vibeke och det kommer nog att kännas i rumpan i morgon. Vet inte om jag sagt det förut men det är en hel del backar här i Narvik och antingen får man kramp i rumpan eller i framsida lår. Men bra träning är det och i morgon ska vi gå igen! Igår var vi hemma hos gulliga Tina och  Matilde på babyträff och även hon bjöd på en fantastiskt kakbuffèé (därav alla långa promenader!) Nästa vecka är det min tur att hålla i träffen och jag är faktiskt lite nervös... Jag tar gärna emot bra kakrecept (Helen receptet till stönkakan tack!) Här kommer lite pics!
När man ålar bakåt hamnar man lätt under möblerna...

Elsa och Matilde upptagna av lek

Kan inte låta bli att ta bilder av söta Selma

Fin dukat!!

1 kommentar:

  1. Som alltid så härliga bilder! och på Elsabilden ser man direkt vem som är mamman!tyvärr kan jag inte bidra med något kakrecept(du känner ju din mor!) men som jag tidigare skrev lite afternoontea stuk är inte fel... några snittar, varma scones o marmelad... kram kram mamma naturligtvis dina kärleksmuffins!

    SvaraRadera