torsdag 12 maj 2011

Jag luras varje gång...

I två dagar har jag gått runt och inte mått bra alls. Jag har känt mig så nere, deppig och allmänt hängig. Jag har varit irriterad på allt och alla och orkade inte ens blogga igår även om jag började på ett inlägg flera gånger. Jag har känt mig såå arg också... Så idag kom förklaringen som alla tjejer förstår, de dagarna i månaden som är mindre roliga. Jag som letat alla möjliga förklaringar till varför jag mått så. Jag luras varje gång.

Men det är klart, det beror väl inte bara på "de röda dagarna". Jag längtar efter alla hemma inte minst mamma och pappa. Jag har aldrig varit borta så här länge från någon och det klart att det börjar kännas nu när vi börjar komma in i en slags vardag här.  Jag saknar närheten till att bara kunna "titta förbi" och mysa i trädgården hos P-O och Gummit  eller bara ta en tur till Skogsö (Mamma Carita och Roffes underbara ställe i skärgården) eller grilla på mittelvägen. Jag saknar att promenera på Skogskyrkogården och titta till mormor. Nåväl, snart kommer både mamma, pappa och Carita och vi längtar! Benny sitter på balkongen och solar, Elsa sover lite middag. Snart ska vi städa och baka inför babyträffen imorgon, den ska ju vara hos oss. Men först tar jag mig nog en kaffe och solar lite jag med!
Vad skulle jag göra utan mina älsklingar?