lördag 14 maj 2011

14 maj kommer alltid vara mormors dag!


I dag går mina tankar till mormor som skulle blivit 95 år.  Jag tänker på henne varje dag och har så svårt att förstå att hon är borta. Det är så konstigt med döden... plötsligt lämnar en kär anhörig en och man får aldrig mer se den (vem vet, kanske i himlen). Det man har kvar är alla underbara minnen, foton och förstås en enorm tomhet som jag aldrig tror riktigt försvinner, även om livet går vidare och allt med tiden känns lite lättare. Jag tänker på mamma också och undrar hur hon mår idag... Jag sänder massor med kramar till dig, snart ses vi och du ska få en bamsekram! Och till min underbara mormor: Jag vet att du finns runt mig varje dag och följer mig och Elsa, min egna skyddsängel. Jag älskar dig!

3 kommentarer:

 1. Min älskade underbara dotter! Vad fint du skriver. ja, mamma finns alltid i mina tankar och igår cyklade jag upp till kyrkogården och satte en vas med liljekonvaljer på graven. det var så vackert där. kvällsljuset mellan tallarna och fågelkvitter. mormor finns med oss det känner jag också. Det känns så fint att ha en grav att gå till, här finns en plats för att minnas.... o vad jag längtar efter er! KRAMAR mamma

  SvaraRadera
 2. Vad fint du skriver Agnes, jag blir alldeles rörd. Jättefin bild på dig och mormor också. :)
  kram

  SvaraRadera
 3. Söta Caroline! Blir du rörd så har man lyckats ;) Saknar dig gumman!

  SvaraRadera