måndag 13 maj 2013

Tjockare...


Ja, veckorna rullar på och jag tycker faktiskt att det går fort! Passerar snart vecka 26 och magen blir bara större och större. Men jag är i riktigt bra form. Denna tid i graviditeten är väl då man mår som bäst, i alla fall känner jag det så. Tröttheten har minskat en aning, jag är inte så stor att det känns jobbigt, varje dag känner jag livet frodas genom små sparkar och andra rörelser, en bra period i graviditeten helt enkelt. Jag hade ju turen att mår kanon hela tiden då jag väntade Elsa och jag verkar ha samma tur denna gång, hoppas bara att förlossningen går lika bra. Har faktiskt redan börjat tänka lite på det och en uns ångest kommer det över mig att denna lilla krabat faktiskt ska ut också... Nåväl, ut kommer den ju och än är det ju ett tag kvar!


2 kommentarer:

  1. Sååå underbart att man kan få må bra under graviditet! :-) Jag håller tummarna att det fortsätter så! Tänker på er! STOR kram!

    SvaraRadera
  2. KRAM till fina magen och mamman!<3<3<3

    SvaraRadera